Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
519 відгуків
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Пили гастрономічні

Гастрономічні пили

Прискорять роботи по нарізці продуктів в 10 разів!

35 промислових та напівпромислових агрегатів для швидкої і ефективної нарізки продуктів. У нас високий рівень автоматизації роботи складів, оперативне відвантаження замовлень, техпідтримка клієнтів 24/7, гарантія до 5 років!

Підібрати модель

Клієнти вибрали

Пила для нарізки великих шматків м'яса з кісточкою або без, в тому числі заморожених, а так само рибних напівфабрикатів. Корпус виконаний з алюмінію. Товщина і висота різання - регулюються. Пила стрічкова Frosty SO202VECO Модель з оптимальним набором функцій і потужності. Підходить для промислової переробки м'яса, риби, повторного подрібнення котлетної маси, інших завдань. Має полегшену раму і дуже економічні в плані електрики. Дана модель виконана з алюмінію. Пила оснащена досить потужним двигуном в 1400 об/хв, це дозволяє їй виконувати щільний, рівний, гладкий зріз без дроблення кістки. Пила стрічкова LA MINERVA C/E 243 Потужний промисловий агрегат, здатний переробити 120 кг/годину. У комплекті йде кілька робочих насадок, що дозволяє сформувати меню з значної кількості страв і поліпшити рівень обслуговування. Стрічкова пила для розпилювання кісток. Каркас виконаний з нержавіючої сталі AISI 304. Регулятор товщини і висоти зрізу, аварійна кнопка гальма мотора, штовхач для м'яса. Sirman SO2020 INOX Tf banco CE Зручна система повного розбирання, а також надійний захист двигуна від перегріву роблять цю модель дуже популярною серед споживачів. Надійний металевий корпус буде довго служити без втрати первинних властивостей. Даний вибір незамінний для розділу свіжого та замороженого м'яса, в тому числі з кістками. Особливістю даної моделі є простота в її обслуговуванні (на задній панелі є 2 ручки для зняття полотна). Пила для оброблення м'яса Fama FSG 101 1550 A Перевагами цієї моделі можна назвати полегшений корпус з алюмінію, наявність реверсного режиму роботи, а також високу продуктивність. Клієнтам також подобатися наявність декількох робочих швидкостей і насадок в комплекті.

Ви оціните переваги наших гастрономічних пив

Вибір

Для вас 35 моделей різної модифікації, комплектації, вартості.

Якість збірки

Ми працюємо з продукцією LA Minerva, Fama, Sirman, FROSTY і багато інших провідних виробників.

Гарантія

Вся техніка має офіційну гарантію від виробника 12 місяців.

Ціна

Наші ціни на 15% нижче середньоринкових за рахунок автоматичної обробки і відвантаження частини товарів з найближчих до клієнта складів.

Зробити покупку

Наша компанія заслужила повагу клієнтів

Досвід роботи на ринку понад 20 років.
Сервіс 24/7 по всій Україні.
Швидка обробка та відправка замовлень.
Продаж накладним платежем або в кредит.
Досвідчені і ввічливі консультанти.
Офіційну гарантію від виробника.

Перейти в каталог


 

Гастрономічні пили

   Гастрономічні пилки  (пилки для м'яса, косторезки) призначені для оброблення м'ясної і рибної сировини, в тому числі для нарізки великих блочних шматків м'яса з кісткою. 
   Вони широко використовуються в м'ясному виробництві – на м'ясокомбінатах, у м'ясних і ковбасних цехах, а також в супермаркетах, рибних магазинах і великих підприємствах громадського харчування. В залежності від свого призначення пилки для м'яса діляться на дискові і стрічкові. Дискові пили для м'яса застосовуються для оброблення свинячих і яловичих туш, а стрічкові – для розпилу свіжого, охолодженого або замороженого м'яса.  

Пила гастрономічна фотоСтрічкові пили

   Стрічкові пили для м'яса бувають підлоговими або настільними. Підлогові пили великої потужності використовують на підприємствах, де переробляють м'ясо у великих кількостях, а настільні – у невеликих м'ясних і ковбасних цехах або супермаркетах. 

В залежності від типу установки стрічкові гастрономічні пилки поділяються на: 

Підлогові 

Настільні 

 Настільні 

   Незважаючи на те що вони мають продуктивність нижче, ніж у підлогових,  вони підійдуть для не дуже  великого ресторану. Їх вартість нижче, ніж у підлогових моделей. 

Підлогові 

   Підлогові частіше використовують на більш великих підприємствах харчової промисловості, які спеціалізуються на переробці м'яса. Покупка такої пилки більш доцільна при великому обсязі переробки м'яса. Ціна на пилку гастрономічну стрічкову з напільного установкою буде вище.

   У нашому інтернет магазині Ви зможете купити пилку гастрономічну стрічкову від  провідних європейських виробників  Доставка транспортними компаніями по Україні. Купити пилку гастрономічну ви зможете оформивши заявку на сайті, або в телефонному режимі. 

Телефонуйте нам:0504501105 і 06723431602.

.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner