Камери дозрівання
ідеального мікроклімату для виробництва ковбаси, салямі, прошутто, сиру, м'яса та інших
подібних продуктів, які вимагають точного дотримання рецептури для досягнення
незабутнього смаку, запаху і апетитного вигляду. Ціни на камери дозрівання
залежать від конкретної моделі. Наші фахівці допоможуть Вам в підборі обладнання.
Купити або замовити Ви можете на нашому сайті. Контактний 0504501105
для створення оптимальних умов вирощування сирного продукту. Камери для дозрівання ковбаси
здійснює контроль і створює ідеальний мікроклімат для дорогих м'ясних продуктів.
Камери дозрівання для розміщення частин туш, стейків, де є показники вологості, температури,
швидкості повітряного потоку, що створюють мікроклімат для визрівання м'ясної продукції. Важнейший
этап сыроварения и изготовления колбасы – созревание. В результате этого процесса в подобных продуктах
питания накапливаются ароматические ферменты, наполняя изделия привычным вкусом.