Тестоделительные машини (тістодільники) Хлібопекарське обладнання
тесту. Тістоміс це обладнання, де висока продуктивність, що кілька людей не складуть йому конкуренцію. Вибираючи тістоміс для пекарні, кондитерського цеху зверніть увагу на виробника Bosch, Zelmer, Royalty, Line,
Apach,Beco, Wimpex, країна виробник Україна, Італія, Росс, Китай, Словенія, Південна Корея. При такому розмаїтті
наші фахівці допоможуть Вам вибрати тістоміс для Вашого підприємства. Телефонуйте 0504501105 і 0672331602 або замовляйте на сайті.
Доставка по всій Україні.
теста. Тестомес это оборудование, где высокая производительность, что несколько человек не составят ему конкуренцию.
Есть два метода замеса теста - непрерывный и порционный. Первый метод это тестомес постоянного действия, т.е тесто идет
постоянным потоком. Порционный метод это тестомес оснащен подкатными дежами или стационарными. Тістоміс замішує тісто через
якийсь проміжок часу. Тістоміси поділяються на два виду: S-образні; Z - образні свою назву вони отримали з-за
місильного органу. S-подібний тістоміс може виробляти різні види тіста - дріжджове, листкове, прісне і т. д. Тістоміс
Z-подібний за свій рахунок конструкції замішує круте тісто. Виділяють три види конструкції - горизонтальний для крутого тіста;
планетарний - для широкого спектру робіт і спіральний для дріжджового тіста. Тестомес имеет три основных рабочих части:
привод, дежу и месительный орган. Месительный орган может быть в виде петли, капли, лопатки, вилки, спирали. Тестомес имеет несколько скоростей.