Н ож обваловувальний.
Довжина леза - 13 см.
Ножі серії« PROFI »:
Склад нержавіючої сталі 1.4110, використовуваної для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14
Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1 , 0%, Молібден: 0,55-0,75%
Обвалочний ніж - інструмент без якого не обійтися на будь-якій кухні, де потрібно працювати з м'ясом. З його допомогою можна відокремити м'ясо від кістки, жив і шкури без особливих зусиль. Обвалочні ножі завжди виготовляються з міцних матеріалів і з дуже гострим лезом. Він зручно лягає в руку і не вислизає під час роботи. Матеріал з якого виконаний ніж дозволяє його мити при високих температурах, що допомагає зберігати ніж в стерильності.
Н ож обваловувальний.
Довжина леза - 13 см.
Ножі серії« PROFI »:
Склад нержавіючої сталі 1.4110, використовуваної для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14
Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1, 0%, Молібден: 0,55-0,75%
Обвалочний ніж - інструмент без якого не обійтися на будь-якій кухні, де потрібно працювати з м'ясом. З його допомогою можна відокремити м'ясо від кістки, жив і шкури без особливих зусиль. Обвалочні ножі завжди виготовляються з міцних матеріалів і з дуже гострим лезом. Він зручно лягає в руку і не вислизає під час роботи. Матеріал з якого виконаний ніж дозволяє його мити при високих температурах, що допомагає зберігати ніж в стерильності.