Ніж обвалочний гнучкий 150 мм Hendi 844267 Profi Line кухонний
- В наявності
- Код: P20904
1 699 ₴
- +380 (50) 487-16-10Відділ продажу
- +380 (50) 450-11-05Viber/Telegram
Професійний обвалочний ніж (кухонний/кухарський) Profi Line Hendi 844267, з довжиною леза 150 мм, для легкого відділення м'ясо від кісток, відрізняється високою якістю та універсальністю, представлена модель рекомендована для використання в гастрономії для кухарів та захоплених інтузіастів. Гострий як бритва та міцний. Виготовлений із хірургічної сталі найвищої якості. Збалансований, із зручною та безпечною ручкою.
Вигоди кухонного обвалочного ножа Hendi 844267:
- Вузьке та тонке лезо із закругленим вістрям, акуратно відокремить м'ясо від сухожиль і кісток, прожилок хрящів
- Збалансований, зі зручною та безпечною ручкою
- Гостра як бритва та міцна ріжуча кромка
- Виготовлений з високоякісної німецької вуглецевої нержавіючої сталі
- Гігієнічна конструкція ручки, що відповідає HACCP, запобігає накопиченню залишків на стиках. ul>
Кухарським обвалочним ножем Hendi 844267 зручно працювати з волокнистою структурою м'яса, яка вимагає застосування особливим інструментом при його обробці. Спеціальні ножі Hendi 844267 для м'яса дозволяють легко і швидко відсортувати філе. Професійні ножі для роботи з м'ясом Hendi використовуються кухарями для нарізки м'яса по всій Україні. Ніж обвалочний йде як обов'язкове доповнення до набору ножів шеф-кухаря. Професійний універсальний інструмент, обвалочний ніж Hendi 844267, рішення для більшості завдань, підійде для використання як на підприємствах торгівлі в куточках обробки продуктів (магазини, торгові центри, продуктові ринки, спеціалізовані м'ясні магазини та лавки), так і на кухнях підприємств HoReCa (ресторанів) кафе, бар, їдальня, буфет, кафетерій, кав'ярня, бістро, піцерія, фаст-фуд (ресторан швидкого харчування), громадське харчування, шашлична, млинцева, пельменна, суші/гриль/фреш бари, таверна, паб, чайна, кафешантан, антикафе кухнею).
Купити спеціалізований професійний обвалочний кухарський ніж Hendi 844267 необхідно кожному кухарю, який працює на кухні з м'ясними продуктами. Професійні кухарі купують ніж Hendi 844212, за його універсальність, легкість та зручність, який є основним інструментом для м'яса, на кухні хорошого кухаря. Також не забуваємо, що ці ножі не призначені для нарізки на побутових скляних і пластикових дошках. Для тривалої служби ножа Hendi 844267, Ви можете придбати в нашому магазині спеціалізовані обробні дерев'яні та поліетиленові дошки (LDPE, TU-PE D), а також заточувальні інструменти (верстати та мусати).
Дивіться цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Більше товарів на сайті рітейл5 у категорії Ножі обвалочні
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0.09 кг |
Тип заточування різальної крайки леза ножа | гладка |
Тип форми ножа | обвалювальний |
Высота | 2.50 см |
Висота леза | 25 см |
Гарантійний термін | 1 |
Длина | 27.00 см |
Довжина леза | 150 |
Довжина ручки | 120 мм |
Марка стали | X50CrMoV15 |
Матеріал леза ножа | високовуглецева сталь |
Матеріал ручки | полиоксиметилен |
Метод виготовлення леза ножа | гаряча ківка |
Можна мити в посудомийній машині | Немає |
Призначення ножа | для м'яса/птиці/риби |
Примітка про логістику | Постачальник не несе відповідальність за обов'язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками. |
Примітка про товар | Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження. |
Серія товару | Profi Line |
Сфера застосування | харчова промисловість GPSHoReCaultFast-food Thanhyлювальна промисловістьultury |
Сфера застосування ножа | професійні кухонні ножі |
Тип поверхні вздовж леза ножа | гладке |
Тип упаковки | блістер |
Товщина леза | 2 мм |
Товщина ручки | 15 мм |
Традиційний стиль кухні інвентарю | європейський |
Кут заточування леза ножа | от 25 до 30 |
Посоловна жорсткість леза ножа | гнучкий |
Колір леза ножа | сірий |
Колір рукоятки | чорний |
Ширина | 1.50 см |
- Ціна: 1 699 ₴