Інвентар
Посуд і інвентар в наявності і під замовлення!
Прямі поставки від виробників та імпортерів у короткий термін!
Гастроємкості, чавунний посуд, допоміжний інвентар, інвентар для піцерії, обробні дошки, протвени, кондитерський інвентар, сервіровка, скло, ножі дошки, інвентар для зберігання і транспортування, барний інвентар
050 450-11-05, 067 233-16-02 Телефонуйте!
Використання професійній кухонного посуду - потрібний умова успіху будь-якого заклади суспільного харчування. Посуд, використовується кулінарами на професійних кухнях, зобов'язана відрізнятися не лише зручністю і красою, а і мати поруч специфічних властивості.
Головні відмінності професійній кухонного посуду:
- широкий асортимент для виготовлення різних страв у величезних кількостях, розрахованих на численних гостей; краще застосовувати різну посуд для кожного продукту ― окремі сковороди для м'яса, риби, котли для супів, сотейники для соусів;
- універсальність, особливо для тих закладів, де часто оновлюється меню;
- практичність, міцність і збереження при тривалому і інтенсивному застосуванні; вибираючи кухонний посуд, варто врахувати багато деталі: надійність кріплення ручок біля каструль і котлів, товщину стін у залізних ємностей, матеріал, який використовувався при виробництві.
― ергономічність, посуд має гарантувати комфорт і безпека в роботи для персоналу кухні;
Дизайн професійній посуду зобов'язаний передбачати інтенсивне повсякденне використання, вірогідність легкої і швидкої очищення в тому числі в самих важкодоступних місцях з використанням абразивних миючих засобів і в посудомийних машинах;
― відповідність санітарно-епідеміологічним нормам, що пред'являються до посуді і кухні в цілому;
- щодо висока вартість- придбання професійній кухонного посуду - це довгострокові інвестиції; термін служби кухонного начиння перевищує звичайний період оновлення обладнання, при соблюдении верных условий эксплуатации ее не потребуется часто міняти.