Промислові тістоміси та фаршемішалки
Фаршемішалки
Використовуються в харчовій промисловості для отримання відмінної фаршу у великому обсязі
Швидко і якісно отримати багато відмінного фаршу
ПідібратиСфера використання
Фаршемішалки (фаршемесы) призначені для перемішування м'ясного або рибного фаршу, овочевих сумішей, сиру, а також інших пастоподібних та подрібнених харчових продуктів. У процесі перемішування до фаршу можна додавати спеції, барвники та інші інгредієнти.
Фаршемесы широко використовуються на м'ясопереробних підприємствах, харчових виробництвах, консервних заводах, ковбасних та м'ясних цехах, закладах східної кухні, супермаркетах і гіпермаркетах
Види фаршемешалок
Моделі фаршемешалок діляться на відкриті і закриті. Закриті моделі передбачають наявність кришки, яка закриває бункер. Рахунок вакууму який утворюється всередині бункера фарш перемішаний з допомогою такого обладнання має більш щільну структуру.
Ще одним фактором для класифікації є форма замешивающего пристрою. Крім Z -образного пристроями, що перемішують яке є найбільш популярним на ринку так само представлені моделі зі шнековим і лопатевим перемішуючим пристроєм/
"Плюси" фаршемешалок
- Щільність структури фаршу
- Фаршемешалка позитивно впливає на продуктивність і обсяг виробництва на підприємстві
- Багато моделей можуть автоматично перемішувати фарш у відповідності з раніше заданими параметрами.
- Рівномірне перемішування фаршу
- Зупинка процесу замісу при відкриванні кришки
У нашому асортименті ви знайдете обладнання для перемішування фаршу від кращих європейських виробників. Зокрема ви зможете придбати фаршозмішувач брендів Fimar і Sirman.
Наші менеджери завжди раді допомогти вам підібрати фаршемішалки та інше технологічне обладнання , 0672331602, 0504501105 телефонуйте, замовляйте на нашому сайті.