Ферментатори
продукції. Чим правильніше воно буде підібрано, тим краще буде кінцевий результат.При виготовленні хліба і хлібобулочних
виробів потрібні різноманітні агрегати і пристосування. Вибір їх буде залежати від типу виробництва, а також
передбачуваних операційних заходів. Виробник Свій Будинок, MacPan, Trezza Forni, Dell'oro. Країна виробник Україна, Італія.
Купували можуть розраховувати на професійну допомогу, надання консультацій та підборі найбільш підходящих
моделей для свого підприємства. Високоякісне, налагоджене обладнання для випічки хліба – базова основа
для процвітаючого, успішного бізнесу. Його грамотна експлуатація дає реальну можливість стабільно отримувати гарний
прибуток, задовольняючи споживчий попит різноманітною, смачною хлібобулочної продукцією. Телефонуйте нашим консультантам
0672331602 і 0504501105 або замовляйте на нашому сайті. Доставка по всій Україні.
і форми.Обладнання для формування хлібобулочних виробів ділиться на три категорії: -ручне; напівавтоматичне і
автоматичне. Автоматичне виробництво хліба має перевагу: просте управління, висока продуктивність,
дбайливе завантаження. Обладнання для хлібобулочних виробів: - ємності для зберігання інгредієнтів; -робочий стіл;
- тістомісильна машина; - тісторозкаточна машина; - термобокси для дозрівання тіста; -ділильні та формувальні апарати з
системою точного контролю ваги; - печі стаціонарного стрічкового або люлечного типу конвекцією для випічки виробів;
-пакувальна лінія. Склад обладнання може змінюватися від асортименту або масштабів виробництва.
Обладнання для формування хлібобулочних виробів залежить від масштабів виробництва і асортименту продукції,
продукції. Чим правильніше воно буде підібрано, тим краще буде кінцевий результат.При виготовленні хліба і хлібобулочних
виробів потрібні різноманітні агрегати і пристосування. Вибір їх буде залежати від типу виробництва, а також
передбачуваних операційних заходів
В рамках технологічного процесу передбачається застосування таких груп:
підготовче (у тому числі тістомісильне та формувальне);
хлібопекарське;
допоміжне