Хліборізки
Хліборізки
Нарізка хліба це легко
Потрібно нарізати хліб акуратними скибочками за короткий час:? З таким обладнанням немає нічого простіше.
ПідібратиКупівля хліборізки сприяє економії не тільки працездатності працівника, а також успішним фінансовим вкладенням
Хліборізки застосовуються в пекарнях і на підприємствах громадського харчування (ресторани, їдальні, кафе, фаст-фуди) для швидкою, акуратною й безвідходної нарізки різних сортів хліба порційними шматочками. Хлеборезательные машини можуть різати практично будь-який хліб без його разламывания і скорочують до мінімуму кількість відходів, які неминуче утворюються при нарізуванні хліба звичайним ножем.
Професійні хліборізки розраховані на безперервну роботу протягом всієї робочої зміни.
Все машини для нарізки хліба надійно ізольовані від попадання вологи і безпечні для оператора.
За видом управління хліборізки поділяються на автоматичні, напівавтоматичні та ручні.
Автоматичні хліборізки.
Хліб завантажується автоматично. Товщина нарізаних скибочок і швидкість роботи машини також регулюються автоматично. Якщо Ви хочете купити автоматичну хліборізку, слід орієнтуватися на моделі з функцією інтелектуальної нарізки, які самі регулюють тиск ножів на хліб в залежності від його виду.
Напівавтоматичні хліборізки.
В таку хліборізку хліб завантажується вручну, а налаштування товщини нарізаних шматочків хліба і сам процес нарізки автоматизовані. Ми рекомендуємо напівавтоматичні хліборізки закладам з високою і середньою прохідністю. Ручні хліборізки. Для роботи їм необхідна участь оператора, який кладе в хліборізку хліб, натискає кнопку або зводить важіль і потім забирає нарізані скибочки.
Товщина нарізки скибочок також регулюється вручну. Вона становить від 0, 5 до 2 див. Такі хліборізки зазвичай купують невеликі заклади – кафе, бари, їдальні і т. д. В залежності від способу нарізки, всі машини для нарізки хліба поділяються на: машини з фіксованою товщиною шматка. Як правило, використовуються на хлібопекарських виробництвах і в пекарнях, тобто там, де важлива висока продуктивність хліборізки. Машини зі змінною товщиною шматка. Такі хліборізки зазвичай набувають кафе, ресторани та інші заклади, яким необхідно акуратно і красиво нарізати хліб на порційні шматочки. Товщина нарізаного скибочки хліба може регулюватися в межах від 0, 5 до 2 див. Хліборізки мають різні варіанти виконання – підлоговий і настільний.
Настільні хлеборезательные машини. Це компактні моделі, які встановлюються в їдальнях, кафе, барах і ресторанах. Більшість настільних машин для нарізання хліба однофазні.
Підлогові хлеборезательные машини. До них належать промислові хліборізки, що володіють високою продуктивністю і більшими розмірами. Їх зазвичай замовляють хлібозаводи, хлібопекарські цеху і пекарні.
Мs, Сервіс-Корал - спецівий своєї справи, завжди раді допомогти вам зробити правильний вибір!
0504501105 або робіть замовлення на сайті.