Пилки гастрономічні
Гастрономічні пили
Прискорять роботи по нарізці продуктів в 10 разів!
35 промислових та напівпромислових агрегатів для швидкої і ефективної нарізки продуктів. У нас високий рівень автоматизації роботи складів, оперативне відвантаження замовлень, техпідтримка клієнтів 24/7, гарантія до 5 років!
Підібрати модельКлієнти вибрали




Ви оціните переваги наших гастрономічних пив
Для вас 35 моделей різної модифікації, комплектації, вартості.
Ми працюємо з продукцією LA Minerva, Fama, Sirman, FROSTY і багато інших провідних виробників.
Вся техніка має офіційну гарантію від виробника 12 місяців.
Наші ціни на 15% нижче середньоринкових за рахунок автоматичної обробки і відвантаження частини товарів з найближчих до клієнта складів.
Наша компанія заслужила повагу клієнтів
![]() | Досвід роботи на ринку понад 20 років. |
![]() | Сервіс 24/7 по всій Україні. |
![]() | Швидка обробка та відправка замовлень. |
![]() | Продаж накладним платежем або в кредит. |
![]() | Досвідчені і ввічливі консультанти. |
![]() | Офіційну гарантію від виробника. |
Ми працюємо просто
1 | Замовлення усно, по телефону або через каталог |
2 | Повна консультація фахівця |
3 | Узгодження питань оплати і доставки |
4 | Відправка обраним перевізником |
- 19 505 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P52743
- 26 975 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P52744
- 26 145 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P03943
- 29 465 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P05042
- 19 298 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P04727
- 28 220 ₴Немає в наявності+380 (50) 450-11-05P04728
Гастрономічні пили
Гастрономічні пилки (пилки для м'яса, косторезки) призначені для оброблення м'ясної і рибної сировини, в тому числі для нарізки великих блочних шматків м'яса з кісткою.
Вони широко використовуються в м'ясному виробництві – на м'ясокомбінатах, у м'ясних і ковбасних цехах, а також в супермаркетах, рибних магазинах і великих підприємствах громадського харчування. В залежності від свого призначення пилки для м'яса діляться на дискові і стрічкові. Дискові пили для м'яса застосовуються для оброблення свинячих і яловичих туш, а стрічкові – для розпилу свіжого, охолодженого або замороженого м'яса.
Стрічкові пили
Стрічкові пили для м'яса бувають підлоговими або настільними. Підлогові пили великої потужності використовують на підприємствах, де переробляють м'ясо у великих кількостях, а настільні – у невеликих м'ясних і ковбасних цехах або супермаркетах.
В залежності від типу установки стрічкові гастрономічні пилки поділяються на:
Підлогові
Настільні
Настільні
Незважаючи на те що вони мають продуктивність нижче, ніж у підлогових, вони підійдуть для не дуже великого ресторану. Їх вартість нижче, ніж у підлогових моделей.
Підлогові
Підлогові частіше використовують на більш великих підприємствах харчової промисловості, які спеціалізуються на переробці м'яса. Покупка такої пилки більш доцільна при великому обсязі переробки м'яса. Ціна на пилку гастрономічну стрічкову з напільного установкою буде вище.
У нашому інтернет магазині Ви зможете купити пилку гастрономічну стрічкову від провідних європейських виробників Доставка транспортними компаніями по Україні. Купити пилку гастрономічну ви зможете оформивши заявку на сайті, або в телефонному режимі.
.