01
У каталозі представлено чимало моделей обладнання з різними функціями, модифікаціями та комплектацією.
Тістоділителі-округлювачі
Раді запропонувати вам придбати тістоділителі-округлювачі на найвигідніших умовах! Все обладнання відрізняється високою якістю, надійністю та простотою в експлуатації. Гарантуємо максимально оперативне відвантаження товарів за рахунок автоматизації роботи складів. Техпідтримка клієнтів у режимі 24/7. Пропонуємо знижки до 25% постійним замовникам.
01
У каталозі представлено чимало моделей обладнання з різними функціями, модифікаціями та комплектацією.
02
Абсолютно на все обладнання поширюється офіційна гарантія від виробників від 12 місяців до 5 років.
03
Ми можемо запропонувати техніку від таких брендів як Vitella, та інших провідних виробників.
Ця категорія обладнання використовується в пекарнях для відділення та округлення тесту. в більшості випадків тістодільник використовують у парі з округлювачем За допомогою такого обладнання здійснюється дозування маси тіста для приготування одиниці продукту.
В основі робочого процесу тестоделительных машин покладено об'ємний і ваговий спосіб поділу
Машини з об'ємним розподілом тесту мають більш високу продуктивність. так само до переваг цього класу тістоділителів відноситься обробка тесту без пресування та пошкодження.
Шнеково-нагнітальні
Вакуумно-поршневі
Вони відрізняються методом подачі тесту в механізм в якому безпосередньо і відбувається процес поділу.
Шнеково-нагнітальні тістоділителі використовуються на більших підприємствах. Вони прості в установці та використанні. Обробка тесту за допомогою такого обладнання покращує структуру так званого формового хліба. Такі тістоділителі відмінно підійдуть для міні-пекарень, хоча вони і поступаються у продуктивності шнековим тістоділителям.
Обсяг виробництва
Асортимент продукції, що випікається
Продуктивність
Маса заготовки
Після поділу тісто потрапляє саме в тістоокруглювальні машини її так само називають округлювач для тіста. тіста. Округла форма надається заготівлі за допомогою спеціального барабана. У цей барабан так само надходить повітря і борошно, що зберігає тісто про прилипання.
Вибираючи тістоокруглювач для пекарні або цеху звертайте увагу на
Ваговий діапазон
Продуктивність
Найбільш продуктивними, а як наслідок затребуваними, є конусні тістоокруглювачі. Чашеподібні округлювачі поступаються конусним у продуктивності, так як для формування круглої заготовки в такоц тістоогруглювачі необхідно більше часу.
Такі машини поєднують у собі можливості дільників та округлювачів. Такі гібриди мають меншу продуктивність і вужчий ваговий діапазон. Виходячи з цих нюансів, подібне обладнання рідко використовується при виробництві хліба в пекарнях. Воно найбільш затребуване у піцеріях та закладах громадського харчування.
У нашому асортименті ви зможете знайти це та інше обладнання для пекарень, та заклади громадського харчування від європейських виробників.
Завжди актуальна інформація про наявність товарів на складах по всій Україні. | |
Повні лінійки моделей представлених у каталозі брендів. | |
Ми є офіційними представниками з продажу, гарантійного ремонту та сервісу. |
Є власний підмінний фонд обладнання. | |
Доставляємо габаритні товари в будь-яку точку країни за найнижчими цінами. | |
Доступні всі можливі форми оплати, включаючи кредит. |
Досвід роботи на ринку понад 20 років. | |
Сервіс 24/7 по всій Україні. | |
Швидка обробка та надсилання замовлень. |
Продаж післяплатою або кредитом. | |
Дослідні та ввічливі консультанти. | |
Офіційні гарантії від виробника. |