Роль холодильного обладнання в дотриманні правил товарного сусідства

Роль холодильного обладнання в дотриманні правил товарного сусідства
Користуючись побутовими холодильниками ми не завжди замислюємося про товарне сусідство. Але для успішного ресторанного бізнесу дотримання правил зберігання продуктів обов'язково. При порушенні правил продукти можуть придбати властивий даному виду і навіть неприємний запах. Наявність сторонніх запахів для продуктів харчування не допускається.
В наслідок недотримання принципів товарного сусідства Ваш бізнес може понести ка втрати, або зовсім стати збитковим, а це явно не той ефект, якого ви очікуєте. Клієнт, який прийшов у ресторан, м'яко кажучи не зрадіє якщо йому приміром принесуть десерт з ароматом риби або м'яса.
Тому для закладів громадського харчування важливо правильно поєднувати продукти не тільки під час готування , але і в процесі зберігання. І величезний вибір холодильного обладнання дозволить Вам не мати проблем зі зберіганням продуктів.
Більшість інгредієнтів зберігаються в холодильних шафах при цьому бажано зберігати продукти в контейнерах. Дуже важливо зберігати готові страви та заготовки окремо від сирих продуктів. Для зберігання підготовлених до видачі соусів часто використовують холодильні шафи зі скляними дверима. Так само в такий холодильник можна помістити свіжі овочі і фрукти. Для заморожених продуктів і напівфабрикатів прийнято використовувати професійний морозильна скриня або шафа.
Що стосується вітрин які використовуються для торгівлі в невеликих магазинах, то в такому обладнанні м'ясні і молочні продукти краще зберігати в окремих вітринах. Для продажу риби краще використовувати спеціалізовану вітрину. Так само не варто забувати що дотримання санітарних та гігієнічних норм. Дотримання правил товарного сусідства забезпечить якість продукції , а це означає що Ваші гості залишаться задоволені, і будуть частіше відвідувати ваш заклад.- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі