Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
519 відгуків
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Винні шафи

Винні шафи

«Істина у вині» так звучить переклад однією з найбільш крилатих фраз коли озвученых древніми греками. Вино напевно є одним з найпопулярніших алкогольних напоїв придуманих людиною. Популярність вина призвела до того, що багато заклади розробляють «винні» карти, а заклади преміум рівня навіть беруть у склад персона а сомельє

Виробники холодильного обладнання так само не залишаються осторонь, і розробляють винні шафи. Таке обладнання можна зустріти, як в ресторані, так і в спеціалізованих винних бутиках. Для встановлення винної шафи підійде будь-яке приміщення в якому є опалення і стабільна подача электричетсва .

Температура

Температура зберігання дуже важливий аспект правильного зберігання вина, тому виробники розробляють як монотемпературные холодильник, які підтримують одну тимпературу всередині камери. У таких холодильниках темпіратура від+ 4 до +16 С. Температуру в такому холодильнику можна регулювати спеціальним перемикачем. Такі холодильники використовуються для тривалого зберігання і підготовки до вживання вина. Моделі винного шафи так само можуть підтримувати різну температуру в камерах шафи.

Мультітемпературние шафи служать для підготовки вин до подачі до столу і їх нетривалого зберігання. Температурні зони в таких шафах не розділені перегородками а повітряними потоками.

Мультітемпературние шафи можуть підтримувати до десяти температурних зон з температурою від +5 °C до +21 °C. Верхні зони мають більш високу температуру, тому на верхніх полицях мультитемпературного шафи (температура +18°С) можна зберігати витримані червоні вина для подачі до столу, на середніх (температура +14 - +15 o З) - молоді червоні та рожеві вина. На полицях, розташованих нижче – витримані білі вина при температурі. На самих нижніх полицях, де температура досягає + 10 - +12°С слід зберігати ігристі вина.

Оптимальна вологість для зберігання вина 70-80% . Якщо вологість буде перевищена, то на етикетці з'явиться цвіль. При вологості менше 50% то почнеться процес випарювання винного спирту і всихання винної пробки. Навіть при дотриманні правильного рівня вологості не варто забувати про те що пляшку необхідно зберігати в горизонтальному положенні.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner