Лед. Виды и сферы использования
Лед и ледогенераторы
Лед той или иной формы используются в разных отраслях :
- В различных технологических процессах на предприятиях по производству мясных полуфабрикатов
- В ресторанном и отельном бизнесе для охлаждения напитков
- на предприятиях по переработке рыбы и морепродуктов
- В медицине и химической промышленности.
Ледогенератор может производить лед как формованный, так и без формованный. Среди видов льда который можно получить при помощи ледогенератора выделяют 3 основных
Кубиковый - производится путем наполнения и дальнейшей заморозки воды в отдельных ячейках . Наиболее популярны ячейки кубической формы, но можно встретить и цилиндрическую и конусную форму. Кубик льда может отличаться по размеру и весу. Вы сможете получить маленькие кубики весом около 10 граммов, средние 20, Большие – 40 или 60 граммов. Кубики весом 8 и 20 граммов имеют огромный спрос в ресторанах кафе, отелях. Стоит так же упомянуть о том что для изготовления льда определенной формы требуется больше времени и воды чем для производства так называемого чешуйчатого льда.
Лускатий лід являє собою пластини температура яких 7-12С.
Такий лід часто використовують у харчовій промисловості. Його додають в куттер для того що б охолодити фарш. Так само такий лід допомагає охолодити тісто. Лускатим льодом можна оформити вітрину або прилавок. Такий лід так само використовують для збереження риби і морепродуктів. Лускатий лід швидше охолоджує напої та продукти. Однак і тане стрімкіше кубикового.
Гранульований лід формується при температурі трохи менше 0С . Вміст вологи в цьому вигляді льоду становити близько 25%, що робить його вологим. А гранульована форма робить його фактично універсальним. Такими гранулами часто заповнюють ємності для охолодження бытулок з шампанським і вином.
Наша компанія може запропонувати Вам широкий вибір ледогенераторов різних виробників. Наші менеджери із задоволенням допоможуть підібрати оптимальний варіант, в залежності від того який Вам необхідний лід- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі