Промисловий слайсер як запорука швидкого і красивої нарізки .

Навіщо взагалі потрібен слайсер?
Візуальна привабливість продаваного продукту це перший крок до його успішного продажу. Це стосується як продажу товарів у магазині, так і продажу страви гостям ресторану, кафе, та інших закладів громадського харчування.
Якщо говорити про продаж сирів, ковбас, або м'ясних делікатесів в магазині, то дуже багато покупців воліють покупку нарізаного скибочкою продукту, тому багато магазинів крім фасованого порізаного скибочками продукту надають можливість покупцеві попросити працівника про нарізання сиру, шинки або ковбаси. Саме слайсером і провадиться така нарізка.
Враховуючи популярність сирних, овочевих і м'ясних нарізок серед відвідувачів ресторанів кафе і піцерій ми так само можемо порекомендувати подібні скиборізки починаючим рестораторам. В арсеналі електромеханічного обладнання у досвідчених рестораторів такі слайсери безсумнівно є.
Як влаштований слайсер ?
Різні моделі можуть мати свої особливості, проте конструкція практично не изменная:
- Дисковий ніж
- Направляючий стіл
- Тримач для продукту.
- Візок для подачі продукту
- Захисна кришка
- Регулятор товщини
- Пристрій для заточування ножа
Як рабоатать з професійним слайсером?
Робота з профисиональным слайсером не викличе особливих проблем навіть у початківця кухаря. Продукт поміщається на каретку і выстанавливается бажана товщина слайсу. і після включення обладнання каретка подається до обертаючому ножуи відводиться назад (в автоматичному слайсері подача каретки здійснюється завдяки двигуну.).
Матеріали
Корпус більшості сучасних моделей виготовляють з нержавіючої сталі. Ніж в деяких моделях має тефлонове покриття, таке покриття димкового ножа для слайсера допомагає уникнути процесу прилипання продукту. (Цей нюанс важливо врахувати тим, хто планує нарізати тверді сири)
Догляд за слайсером.
Професійний слайсер розроблявся для професійної кухні і готовий до щоденної інтенсивному використанню, догляд за ним не вимагатиме багато часу, але допоможе продовжити термін служби слайсера, і вбереже ваш бюджет від витрат на ремонт
Правильна чистка слайсера
Заточуйте ніж не рідше одного разу в рік
Протерайте корпус м'якою тканиною або губкою змоченою в теплому мильному розчині залишки якого видаляються вологою губкою або тканиною
Після протирання розчином слайсер потрібно насухо витерти.
Ніж протирають чистою вологою губкою з подальшим протиранням насухо.
Перед тим, як знову почати роботу після очищення слайсеру необхідному 5-10 хвилин
Чистка слайсера здійснюється в захисних рукавицях.
.
В процесі чищення заборонено
-
Залишати слацсер включеним в мережу електропостачання.
-
Промивання слайсера і його частин аод прямий струменем води
-
Не рекомендується здійснювати очищення за допомогою образивных матеріалів
У нас Ви зможете вибрати собі слайсер промисловий для нарізки сиру, ковбаси і дпрочих продуктів за доступними цінами Ми працюємо з кращими європейськими виробниками обладнання для ресторанного і торговельного бізнесу.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі