Втомилися давити сік руками? Соковитискач позбавить Вас від цієї проблеми

Склянку свіжого соку став невід'ємною частиною сніданку сучасної людини. Більшість з тих хто стежить за своїм раціоном воліють пакетованому соку, вичавленого власноруч. Для того що б зробити процес видавлювання соку оперативніше та зручніше і була створена соковижималка.
Електричні соковижималки
У цій статті ми обійдемо стороною ручні соковижималки. Процес видобування соку з їх допомогою може бути не настільки комфортним, що навіть кінцевий результат у вигляді склянки свіжовичавленого соку вже не буде радувати Вас так, як хотілося. Електромеханічні соковижималки зараз мають набагато більшу популярність.
Таке обладнання для одержання соку використовують
- Заклади громадського харчування
- Готельні і спортивні комплекси
- Круїзні лайнери
- На борту літаків авіакомпанії
- Для домашнього використання
ТИПИ СОКОВИЖИМАЛОК
Соковижималка для цитрусових
є найбільш популярним вывидом соковижималок, і це не дивно,адже саме соки цитрусових можна вважати класичним вибором клієнта кафе, ресторану або піцерії. Такі соки часто замовляють для самих маленьких відвідувачів.
Крім преса для цитрусових використовують і більш технологічні моделі. Такі моделі працюють від мережі, оснащуються двигуном який і приводить в дію механізм соковижималки. Подібне обладнання може мати кілька швидкостей.
Якщо Вам потрібен більше соку, радимо звернути увагу на автоматичні соковижималки. Автоматичні соковижималки оснащені дисплеєм, кошиком для фруктів, такі соковижималки дозволять обробляти фрукти більш великого діаметру. Подібні соковижималки можна побачити не тільки в залах великих ресторанів, але і в їдальнях великих готелів.
Соковижималки для твердих овочів і фруктів 
Говорячи про соковижималках не можна обійти стороною соковижималки для твердих овочів і фруктів. Такі соковижималки дозволяти Вам отримати сік з яблук, моркви, ананаса, гарбуза, селери і інших овочів і фруктів
В основі роботи такої соковижималки найчастіше використовується шнековий вал і сітка. Принцип роботи такого обладнання близький до м'ясорубці. Таке обладнання має більшу продуктивність, що відповідно відбивається на вартості моделей.
Шнекові соковитискачі можна віднести до універсальних. Якщо Ви збираєтеся купити універсальну соковитискач Вам слід звернути увагу на тип сепаратора який використовується в моделі.
- Моделі з циліндричним сепаратором видавлюють більше соку але відносно швидко засмічуються
- Канонічний сепаратор має більш низьку продуктивність. Але моделі з таким сепаратором передбачають наявність відсіку для макухи
Так само зверніть увагу на матеріали виготовлення і обсяг.
Якщо Ви вибираєте соковыжимадку для завнднния громадського харчування то Вам краще вибрати модель з корпусом і нержавіючої сталі. Вони мають велику міцність а як результат і зносостійкість.
Оптимальний об'єм ємності для соку це 300-500 мл , хоча тут Вам теж варто робити вибір, виходячи з обсягів споживання соків гостями вашого закладу .
Наш асортимент дозволить Вам підібрати соковитискач професійну або ж прес для цитрусових. У разі потреби наші менеджери допоможуть Вам підібрати найбільш оптимальний варіант соковижималки залежно від заявленого вами бюджету і бажаних характеристик
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі