Підбір міксери для молочних коктейлів
Затребуваність
Перш ніж говорити про нюанси давайте коротко познайомимося з міксером для молочного коктейлю, і розберемося з цільовою аудиторією якої таке обладнання буде корисно. Молочні коктейлі дуже популярна позиція в меню ресторанів, кафе, піцерій, кондитерських, кав'ярень та інших закладів громадського харчування.
Коктейлі замовляють не лише для самих маленьких відвідувачів. І якщо на домашнього приготування досить наявності звичайного блендера, то для використання і навантажень професійної кухні побутової блендер не підійде
Професійний міксер для молочних коктейлів не тільки змішує інгредієнти але і збиває вміст ємності. Процес роботи з таким обладнанням дуже простий. Для приготування смачного молочного коктейлю з таким міксером вам знадобиться Мережа електропостачання, набір інгредієнтів на ваш смак, ну і політ фантазії. Очищення подібного обладнання так само не складе труднощів.
На що звернути увагу при виборі міксера ?
1. Матеріал
В основі такої особливості лежить в першу чергу інтенсивність використання і навантаження, що лягає на подібне обладнання. Ємність міксера як правило виготовляють з харчової нержавіючої сталі.
2.Конструкція
В залежності від прохідності закладу та попиту на молочні коктейлі ви можете підібрати собі однорожковый міксер, або міксери на 2 або 3 ріжка..
Моделі, які дають можливість приготувати відразу кілька коктейлів снобжаются декількома двигунами, які відповідають окремо за кожний з робочих механізмів. Обсяг склянки в міксері для коктейлів в середньому становить 600-900мл.
3. Технічні характеристики
Міксери для приготування молочних коктейлів можуть мати як одну так і декілька швидкостей. У середньому оптимальним показником швидкості оборотів в хвилину є 10000-15000.
Якщо Вам знадобиться допомога наші менеджери допоможуть Вам підібрати найбільш оптимальну модель саме для вашого закладу.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі