Використовуйте тендерайзер. Зробіть стейк божественно смачним

Що таке тендерайзер ?
Тендерайзер (розпушувач для м'яса) використовується в різних закладах громадського харчування для обробки сирого м'яса та риби. Завдяки насічках які утворюються на м'ясі або рибі після використання такого розпушувача м'ясо стає більш м'яким і більш якісно маринується.Таке обладнання можна використовувати як на професійній кухні так і в домашніх умовах.
Конструкція і принцип роботи тендерайзера
Тендерайзер є свого роду заміною молоточку для відбивання м'яса який ми звикли використовувати вдома. Найбільш популярні ручні моделі тендерайзеров для розпушування м'яса. Невід'ємною частиною конструкцією такого обладнання яаляются
- Робоча пластина з голками
- Поверхня з отворами
- Пружинна основа
- Тримач
Деякі моделі замість голок оснащені плоскими лезами. Основа може бути як круглим, так і прямокутної форми. Кількість лез і голок в рыхлителе так само може бути різним від 12 до 60. Чим більша кількість тим менша кількість разів потрібно обробляти м'ясо. В умовах професійної кухні часто використовують електромеханічні тендерайзеры
Працює подібні пом'якшувачі за принципом штампування. відповідно чим більше ви хочете розм'якшити м'ясо або рибу тим більше кількість необхідних штампів.
Які продукти можна обробити тендерайзером ?
Тендерайзер допоможемо вам зробити м'якше рибу і ращличные сорти м'яса (Свинина, баранина гоовядина курятина) оброблене м'ясо тендерайзером набуває м'якість і соковитість. а так же краще маринується.
Тендерайзер відмінно підійде для обробки м'яса перед приготуванням стейка або шашлику, так само їм можна обробити тушку птиці перед запіканням.
Переваги тендерайзера:
- Простота у використанні
- Естетичний вигляд розпушеного м'яса
- якість обраблтки
- безшумність
Незважаючи на міфи про те, що таке обладнання не дуже зручно у використанні і важко чиститься професійні кухарі в ресторанах по всьому світу використовують тендерайзер для пом'якшення м'яса і риби перед готуванням.
Інтернет-магазин Сервіс*Корал надає вам можливість вибрати тендерайзер для м'яса і риби який суттєво полегшить процес розпушення м'яса перед приготвлениям безлічі блюд.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі