Конвекційні печі Apach

По своїй конструкції конвектомати печі являють собою духова шафа з обов'язковою функцією конвекції гарячого повітря. Для нагріву повітря використовуються спеціальні нагрівальні тени, як правило, навколо вентилятора. Рівномірний розподіл потоків повітря в робочій камері дозволяє швидко приготувати страву і зберегти його оригінальні смакові якості. При цьому не важливо, на якому рівні знаходиться страва, воно не пригорить і не пересушити.
В конвекційної печі можна запікати, тушкувати, смажити різні страви і випікати різноманітні хлібобулочні і кондитерські вироби.

Режими приготування:
- -конвекція
- -конвекція з парою
- -конвекція +сухе повітря
- -випічка з термощупом і по часу
Конвекційні печі розрізняються по потужності (220,380 ВТ), продуктивності та кількості рівнів. Управління електро-механічне або електронне. Діапазон температур від 30º до 300ºC.У конвекційних печах використовуються листи розміром 600*400, гастроємкості стандарту GN 1/1(530*325).
Гастроємкості можна купити в інтернет - магазині Сервіс-Корал.

- Точність підтримки заданої температури
- Функція зволоження безпосередньо в камеру.
- Вентилятори з реверсним мотором, що забезпечує 100%-е рівномірний розподіл нагріву.
- Галогенова підсвічування дозволяє спостерігати за процесом приготування страви і контролювати його візуально
- Функція обдуву скла дверей і боковин (turbo cold) -зовнішня поверхня двері завжди залишається холодною за рахунок використання подвійного скла.
- Якісні ущільнювачі з тривалим терміном служби. Магнітна двері з подвійним склом оберігає від втрати тепла.
- Тип утворення пари - інжекторний з функцією регулювання вологості.
- Корпус і камера жарочного шафи повністю виконані з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304
Покупці конвекційних печей – магазини свіжого хліба, пекарні, супермаркети з кондитерським цехом, ресторани і піцерії, готелі, кейтерінг, ресторани самообслуговування, фаст-фуд закладу
Серед великої кількості моделей покупець нашого магазину зможе вибрати ідеальну для себе за всіма параметрами, починаючи від способу підключення і закінчуючи кількістю програм приготування.
Компанія Сервіс-корал допоможе вам правильно підібрати конвекционною піч враховуючи всі Ваші побажання!
050-322-85-80 * 067-521-38-81 * 0522-27-15-05
Телефонуйте!
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі