Професійна м'ясорубка. Як вибрати ?
Ми навряд чи помилимося, якщо скажемо, що одним з найбільш затребуваних кухонний девайсів є електрична м'ясорубка. І якщо в побуті деякі досі використовують старі механічні пристрої, професійні кухні ресторанів, кафе, та інших закладів використовують для переробки м'яса промислові (професійні) м'ясорубки. Вони в десятки разів прискорюють процес переробки м'яса, риби та інших продуктів, але давайте про все по-порядку
Переваги професійних м'ясорубок:
- Безпека. При заготівлі фаршу механічними м'ясорубками є ризик пошкодити пальці і як правило втомлюються м'язи рук, хоча це непоганий тренажер. При використанні та побутових м'ясорубок вище ризик замикання і виходу з ладу, так як вони не розраховані на постійну роботу.
- Покращений смак. Якщо у Вас немає свого м'ясника, вихід - фарш з супермаркету. Зазвичай це не найкращий фарш. Подрібнення самостійно дозволяє контролювати те, що мелете, разом з вмістом жиру.
- Краще текстури. М'ясний фарш в упаковці, вакуумируют і додають гази для довгого збереження. Переробка свіжого м'яса дозволяє тримати його гарним і вільним, як наслідок - підвищення рівня вологості, і текстури після варіння.
- Це круто. Той, хто робить свою власну ковбасу або переробляє свою власну яловичину для своїх гамбургерів отримує миттєвий успіх.
Хоча можна подрібнити м'ясо в комбайні, або навіть рубати його вручну, і при цьому використання м'ясорубки є кращим варіантом, якщо ви плануєте подрібнення м'яса на регулярній основі.
Фактори, які слід враховувати при купівлі (промислової) професійної м'ясорубки
Коли ви купуєте високоякісну професійну м'ясорубку, це робить ваше життя легше, але під час процесу купівлі, багато людей мають проблеми вибираючи кращий агрегат, тому що вони завалені різними типами функцій , які вони пропонують; це часто змушує людей купувати дорогу м'ясорубку, яка не має всі функції, які їм потрібні. Якщо ви збираєтеся витрачати насилу зароблені гроші, завжди краще, щоб роблячи покупку ви знали, які функції плануєте використовувати.
Завжди враховуйте наступне, перш ніж приймати рішення:
Перед покупкою м'ясорубки, з'ясуйте, скільки м'яса ви будете переробляти. Це робить вибір професійної м'ясорубки набагато простіше.
Зверніть увагу на наявність додаткових ножів для м'ясорубки. Наявність додаткового ножа не буде зайвим
Так само підбирай м'ясорубку не зайвим буде уточнити інформацію про захист двигуна від перегріву, та наявність функції реверсу..
Якщо ви збираєтеся подрібнювати м'ясо для ковбас, корм для собак або для великої кількості людей, то більше і більш потужна модель краще підходить для ваших потреб, так як вони мають велику продуктивність роботи.
Скільки коштує професійна м'ясорубка ?
Вопрос стоимости часто становится решающим аргументом при покупке техники. Вопрос сколько стоит профессиональная мясорубка?", хоть и явлется одним из наиболее запрашиваемых, но однозначный ответ на него не так прост. На рынке представлены множество моделей различных производителей. Основным критерием при формировании цен на профессиональные мясорубки является сочетание производительности и надежности. Оборудование с небольшой производительностью часто используют не только в небольших кафе, но и как мясорубку для дома. Але все ж купуючи таке обладнання як промислова професійна м'ясорубка клієнт розуміє що це м'ясорубка не вдома. Ціна на професійну м'ясорубку залежить від багатьох технічно аспектів:
- Продуктивність
- кількість швидкостей і швидкість переробки
- Мережа (220/380)
- Бренд та країна виробництва
- Наявність додаткових функцій
Асортимент нашого інтернет-магазину дозволить Вам без проблем вибрати м'ясорубку виходячи з ваших побажань, зателефонувавши нам ви отримаєте консультацію у наших менеджерів по всім питанням, які вас цікавлять . Купуючи обладнання в "Сервіс-Корал" ви здійснюєте вкладення в успіх свого ресторанного бізнесу.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі