Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
519 відгуків
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Облаштовуємо гарячий цех

Облаштовуємо гарячий цех


   

Кухня будь-якого підприємства громадського харчування – це місце, де створюється не просто їжа, а щось більше. Кулінарія в наш час розглядається не тільки як спосіб приготування смачної та корисної їжі, а також як вид мистецтва, яке неможливе без правильного підходу до цього питання. Споконвіку для того, що б створити щось високе за смаком і одночасно зачаровує своїм виглядом різні національності використовували абсолютно індивідуальні методи обробки їжі за допомогою не менш індивідуального устаткування. Як відомо, все старе рано чи пізно замінюється новим, більш функціональним, практичним, зручним і якісним, що не обійшло стороною і даний вид діяльності.
Газові та електронні плити, духові шафи, шафи для піци, фритюрниці, високо функціональний печі змінили колишні тривіальні методи готування їжі і значно урізноманітнювали її як з естетичної точки зору, так і з смаковий. Будь кафе, бар, ресторан будуть залежні від кількості людей, які їх відвідують, а теплове обладнання різного профілю відкриває широкі можливості в досягненні бажаного результат, що потягне за собою схвалення відвідувачів і, як наслідок, наплив клієнтів і гарний прибуток.

При виборі кухонного обладнання, покупець повинен керуватися наступними принципами:

· Повнота комплектації кухні оснащення, що має відповідати специфіці закладу та його розмірів

· Економічність у використанні і відповідність джерела і витрат на електроенергію

· Хороша якість збірки і висока ремонтопридатність

· Відповідність санітарно-гігієнічним нормам

За своїм технологічним призначенням теплові апарати також діляться на такі види:

· устаткування для розморожування продуктів;

· для приготування страв;

· для приготування на пару;

· для розігрівання готових страв ;

· для збереження температури готових страв ;

. для застосування у комбінованих процесах приготування їжі

Виходячи з цих простих правил можна отримати максимальну виручку при мінімальних витратах, не втрачаючи при цьому в якості.

Ширина нашого асортименту дозволить Вам без праці знайти товар для свого закладу. У нас Ви знайдете:

1. Духові шафи

2. Електронний печі

3. Газові печі

4. Розстоєчні шафи

5. Теплові столи

6. Грилі для курей

7. Фритюрниці

                                                          

Та інше теплове обладнання яке Ви зможете використовувати як складову частину теплової лінії, або окремо.

Коротка характеристика товарів, які ми представляємо

1. Гарант якості на довгі роки.

2. Всі моделі виконано з якісної нержавіючої сталі, включаючи каркас і бічні поверхні.

3. Оснащення захисними екранами, які зроблені з надміцного термостійкого скла.

4. Підводить проводка виготовлена з термостійкого матеріалу, який витримає будь-які робочі температури.

5. Висока варіабельність функціональних моделей, починаючи від суто специфічних і закінчуючи багатопрофільними, що дуже характерно для точок швидкого харчування.

6. Висока ергономічність обладнання, що робить його в рази зручніше для експлуатації.

7. Так само на самому обладнанні присутній регулювання потужності, термостатів, що в рази подовжує термін служби і забезпечує збереження витрат на електроенергію.

Вибираючи «Сервіс-Корал» Ви обираєте: обладнання від кращих виробників за оптимальними цінами і наш 20-річний досвід роботи з оснащення закладів громадського харчування.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner