Облаштовуємо гарячий цех


При виборі кухонного обладнання, покупець повинен керуватися наступними принципами:
· Повнота комплектації кухні оснащення, що має відповідати специфіці закладу та його розмірів
· Економічність у використанні і відповідність джерела і витрат на електроенергію
· Хороша якість збірки і висока ремонтопридатність
· Відповідність санітарно-гігієнічним нормам
За своїм технологічним призначенням теплові апарати також діляться на такі види:
· устаткування для розморожування продуктів;
· для приготування страв;
· для приготування на пару;
· для розігрівання готових страв ;
· для збереження температури готових страв ;
. для застосування у комбінованих процесах приготування їжі
Виходячи з цих простих правил можна отримати максимальну виручку при мінімальних витратах, не втрачаючи при цьому в якості.
Ширина нашого асортименту дозволить Вам без праці знайти товар для свого закладу. У нас Ви знайдете:
1. Духові шафи
2. Електронний печі
3. Газові печі
4. Розстоєчні шафи
5. Теплові столи
6. Грилі для курей
7. Фритюрниці
Та інше теплове обладнання яке Ви зможете використовувати як складову частину теплової лінії, або окремо.
Коротка характеристика товарів, які ми представляємо
1. Гарант якості на довгі роки.
2. Всі моделі виконано з якісної нержавіючої сталі, включаючи каркас і бічні поверхні.
3. Оснащення захисними екранами, які зроблені з надміцного термостійкого скла.
4. Підводить проводка виготовлена з термостійкого матеріалу, який витримає будь-які робочі температури.
5. Висока варіабельність функціональних моделей, починаючи від суто специфічних і закінчуючи багатопрофільними, що дуже характерно для точок швидкого харчування.
6. Висока ергономічність обладнання, що робить його в рази зручніше для експлуатації.
7. Так само на самому обладнанні присутній регулювання потужності, термостатів, що в рази подовжує термін служби і забезпечує збереження витрат на електроенергію.
Вибираючи «Сервіс-Корал» Ви обираєте: обладнання від кращих виробників за оптимальними цінами і наш 20-річний досвід роботи з оснащення закладів громадського харчування.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі