Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
519 відгуків
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Професійні ножі для м'ясників. Етапи оброблення м'яса.

Професійні ножі для м'ясників. Етапи оброблення м'яса.

Професійні ножі використовуються не тільки кухарями дорогих ресторанів, для роботи з тушею м'ясника так само необхідні професійні ножі.Ці ножі прийнято називати ніж м'ясника. Сьогодні ми познайомимо вас з ножами м'ясника ближче. Оброблення м'яса складається з декількох етапів, кожний з яких має свої нюанси які важливо враховувати перед тим як купити ніж м'ясника.

Етапи обробки туші

  • Забій
  • Оброблення
  • Обвалка
  • Жилування

Якщо ви зібралися купити професійний ніж для забою, але не знаєте як правильно вибрати ніж, кілька простих порад можуть істотно полегшити процес вибору.

Як вибрати ніж для забою?

  • Бажано вибирати ніж з лезом з якісної нержавіючої сталі
  • Ніж повинен бути добре прокален. Якісна термічна обробка один із запорук довгострокової роботи.
  • Лезо повинно бути одностороннім, інакше працюючи ножем Ви ризикуєте власним здоров'ям, так як ножі з двостороннім лезом потенційно небезпечні для м'ясника.
  • Якість шліфування леза.
  • Смуга стали повинна доходити до кінця рукоятки, це істотно підвищує тривалість служби ножа
  • Рукоятка ножа повинна бути зручною і в ідеалі повинна бути "продовженням вашої руки"
  • Для того що б рукоятка ідеально лежала в руці, ми радимо уникати ножі, рукаятки яких мають незвичайну форму, такі ножі може і виглядають красиво, але в знарядді за обробленні м'яса.
  • Лезо не повинно бути коротким
  • Лезо ножів для забою не повинно бути гнучким.
  • Довжина рукояті не повинна бути менше 10см
  • Для забою в серце ножа повинен бути довшим ніжили ніж яким забій проводиться шляхом переризания сонної артерії

Більшість з цих порад підійдуть і для вибору ножа для інших етапів оброблення туші.

 

зображення розбирання півтуші

Оброблення.

До процесу оброблення так само варто поставитися з належною увагою. Оброблення частіше проходить після приміщення туші на спеціальні гаки для м'яса.На цьому етапі м'ясо ділиться на досить великі частини. Що стосується ножа, то для оброблення испольщзуют досить довгі ножі. Нерідко обробні ножі використовуються в якості універсальних. Деякі з моделей обробних ножів має двосторонню заточку леза, що дозволяє м'ясника швидше і филигранее обробити тушу.

Зображення Эйкер
Обробні ножі Eicker (Німеччина)
Німецький бренд Eicker (Эйкер) Є одним з лідерів в ніші виробництва ножів для роботи з м'ясом. Обробні і обвалочные ножі цього бренду поєднують в собі багаторічний досвід і європейська якість. лезо цих ножів проходить додаткову обробку малибденом що робить їх ще більш стійкими до пошкоджень і сколів. Продукція Эйкер повністю відповідає гігієнічним нормам ISO 9000.

Обвалка м'яса.

 Обвалка м'яса передбачає відділення мышычной тканини від кістки. Ножі для обвалювання на відміну від ножів для забою можуть має більш м'яке і гибкле лезо. саме це дозволяє більш якісно зняти м'якоть наприклад з лопатки, плечової кисті або ребер.

зображення процесу обвалки                          малюнок обвалки м'яса             

 

В нашому асортименті Ви можете знайти професійні ножі для обвалювання німецького, французького та польського виробництва. Ножі для обвалювання м'яса варто купити не тільки тим, хто шукає обладнання для м'ясного виробництва за доступною ціною. Обвалочные ножі так само використовують для роботи з м'ясом в ресторанах і навіть в домашніх умовах.

Жилування м'яса

Жилування м'яса є останнім етапом оброблення м'яса. На цьому етапі сировина очищається від дрібних кісток які залишилися в м'ясі після обвалки . Так саме в процесі жиловки видаляються сухожилля, різні плівочки. Так само саме в процесі жиловки здійснюється сортування м'ясної сировини. Жилування зазвичай здійснюється ножі із широким лезом .

  Картинка жилованного м'яса

 

Компанія "Сервіс-Корал" пропонує купити ножі для розбирання, жилування і обвалювання м'яса.У нас ви можете знайти ножі, сокири, сікачі, пилки для м'яса, мусаты та інший інвентар для нарізки. Обладнання та інвентар від  POLKARS, Fischer-Borgoin, Eicker, F. Dick. Товар в наявності і під замовлення. Доставка по Україні. Телефонуйте і замовляйте

  0800757520     80672331602  380504501105 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner