Лавовый гриль. Аромат блюд с костра в любое время года
На сегодняшний день большинство заведений общественного ппитания используют на своих кухнях такой вид теплового оборудования как гриль. Этот вид оборудования дает возможность вкушать ароматные блюда из мяса рыбы и овощей не только в летний сезон. Так говоря о профиссиональных грилях стоит отметить что данное оборудование имеет несколько видов, каждый из которых имеет свои особенности.
Основные виды профессиональных грилей
- Лава гриль
- Вало грилі
- Грилі роликові
- Грилі контактні притискні
- Грилі для курей
- Гриль SALAMANDRA
- Гриль барбекю
Гриль лавовий дозволяє надати стравам аромат приготування з димком. Лавові каміння рівномірно розподіляють тепло, і випитывают жир. Жир потрапляючи на розжарені камені забезпечує приємний димчастий аромат. Особливості страв приготовленых на такому грилі
- Ефект приготування на відкритому вогні
- Продукти готуються у власному соку
- ингридиентыпропитываются неповторним ароматом спецій, що походить від лавових каміння;
- Час приготування набагато нижче, ніж при смаженні на звичайній жарочної поверхні
Корпусылавовых грилів виконуються з нержавіючої сталі високої якості. Решітки грилів виконуються із сталі або чавуну. Панель управління таких грилів найчастіше проста, так як панель потрібно знімати для проведення маніпуляцій з очищення гриля. В якості джерела живлення в лавових грилях використовується так як електрика і газ. У нашому магазині ви знайдете моделі грилів на 220 або 380В .
Що потрібно враховувати при покупці лавового гриля ?
Помимо источника питания о котором говорилось ранее, вам так же следует обратить внимание на рабочую поверхность. Для крупных заведений в которых блюда на гриле пользуются особой популярностью не лишним будет приобретение 2 лаво грилей с разными типами рабочей поверхности. Так же стоит обратить внимание производителю. Ассортимент нашего магазина позволит Вам выбрать оборудование от лучших европейских брендов.У нас Вы сможете купить лавоые грили EWT INOX, Bertos, Angelo Po, Fimar и других производителей.
Наша компанія вже більше 20 років займається професійним торговим, технологічним та іншими видами обладнання. У нас ви зможете купити найкраще обладнання для кафе, ресторану та інших закладів громадського харчування.
Оперативне оформлення замовлення дозволить без особливих труднощів вибрати і замовити обладнання. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас з питань, що цікавлять, і допоможуть підібрати найбільш ефективне обладнання для вашого закладу
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі