Як вибрати лапшерезку?
Локшинорізка – це пристрій, призначений для розкочування тіста з подальшою його нарізкою на рівні частини. Принцип роботи досить простий: два вала розкочують тісто в рівний пласт, потім за допомогою двох інших валів з лезом нарізають тісто на частини однакового розміру.
Види лапшерезок і їх переваги
Лапшерізки розрізняються за принципом роботи: можуть бути електричні або механічні.
Електрична –локшинорізка даного типу працює від електричного живлення за допомогою електродвигуна. Тістову заготовку закладають в пристрій, натисніть необхідну кнопку, запускаючи сеанс; на виході отримуєте готове тестове виріб. Електрична локшинорізка здатна працювати з великим об'ємом тесту і в результаті давати до 5 кг в годину готового виробу, тим самим забезпечуючи високу продуктивність.
Локшинорізка IMPERIA iPASTA Electric cod. 650
|
Механічна – локшинорізка працює завдяки ручній силі. Принцип роботи нагадує механізм м'ясорубки старого зразка: процес запускається з допомогою постійного обертання важеля рукою. Купити лапшерезку такого типу рекомендується для роботи з невеликим обсягом сировини. Механічна локшинорізка не займає багато місця і не потребує електроживленні. Як правило, локшинорізка даного типу має настільний тип конструкції, що дозволяє з легкістю змінювати її розташування.
Лапшерізки за типом конструкції бувають настільні і підлогові:
- Настільна – проста в застосуванні і відході, з легкістю можливе переміщення апарата в приміщенні, так як розміщується на стільницях і кухонних тумбах. Не займає багато місця. Така локшинорізка відмінний варіант для малогабаритних приміщень.
- На підлозі – дана локшинорізка застосовується для виготовлення виробів на виробництвах (фабрики, громадське харчування). Підлогова локшинорізка не підходить для малогабаритних приміщень, так як займає досить багато простору і вимагає свого основного місця.
|
Купити лапшерезку необхідно тим, хто планує виготовляти не тільки макаронні вироби, а й вареники, пельмені, равіолі, чебуреки, лазаньї.
На що звернути увагу при виборі лапшерізки?
Масштаб виробництва. Важливо пам'ятати, що електрична локшинорізка дає більший результат ефективності в обсязі обробки сировини і за меншу кількість часу, ніж механічна. У той же час, механічна локшинорізка не вимагає підключення до електромережі.
Наявність додаткових насадок. Якщо крім виготовлення класичної локшини Ви плануєте готувати інші види страв з тіста (равіолі, лазанья, ньоккі, чебуреки), то відмінним рішенням буде придбати змінні насадки до лапшерезке. Зверніть увагу, що не кожна локшинорізка має знімні насадки. Насадки можуть йти в комплекті або їх можна купити окремо від цього ж виробника. З допомогою змінних насадок можна регулювати товщину і ширину виробів.
Матеріал. Важливо придбати пристрій з якісного матеріалу, щоб локшинорізка прослужила як можна довше. Рекомендується придбати лапшерезку виготовлену з нержавіючої сталі. Важливо, щоб був міцним не тільки корпус, але і леза. Даний метал володіє антикорозійними властивостями, а сама локшинорізка прослужить довше за рахунок ударостійкості.
Спосіб установки. Купити настільну або купити підлогову лапшерезку? Визначтеся з кількістю простору для пристрою. Наскільки часто буде задіяна в роботі локшинорізка, буде вона мати своє постійне місце або є необхідність в її переміщення? Якщо Ви вирішили купити настільну лапшерезку, то зверніть увагу на додаткові можливості кріплення пристрою до столу.
Особливості догляду. Перед тим, як купити пристрій, зверніть увагу на особливості догляду. Локшинорізка вимагає ретельного уваги в обслуговуванні після кожного застосування. В залежності від типу апарата, локшинорізка може мати потребу в періодичному змазуванні маслом окремих елементів механізму. Знімні деталі зручно очищати і зберігати окремо.
Купити лапшерезку можете зробивши замовлення на нашому сайті або зателефонувавши. Ми з радістю відповімо на ваші питання і допоможемо визначитися з вибором.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі