Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
521 відгук
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Бізнес-ідея: Шаурма

Бізнес-ідея: Шаурма

Шаурма – давно полюбилося нам блюдо, яке прийшло зі Сходу. Ароматно підсмажена грудка курчати, соковиті і одночасно хрусткі овочі і все це в апетитному конверті з лаваша.

Торгову точку з приготуванням і подальшим продажем шаурми краще розташувати в жвавій частині вулиці; це може бути активний куточок спального району, біля транспортної зупинки, поряд із навчальним закладом або поруч з офісною будівлею.

 

Яке обладнання необхідно для приготування шаурми?

Щоб почати бізнес з приготування шаурми, важливо правильно підготувати робочу зону, придбати необхідне обладнання для зберігання підготовлених інгредієнтів і безпосереднього приготування самої шаурми.

Для здійснення бізнес-ідеї необхідно в першу чергу звернути увагу на таке обладнання:

  • Апарат для приготування м'яса для шаурми (гриль)
  • Контактний Гриль
  • Комплект запасних пальників для гриля
  • Холодильне обладнання для зберігання підготовленої продукції (інгредієнтів)

Розглянемо детальніше.

Гриль (апарат для приготування м'яса для шаурми) – це ключове обладнання в точці з приготування шаурми, так як саме за допомогою гриля здійснюється приготування основного інгредієнта шаурми – м'яса.

Грилі бувають газові і електричні. Перевага газового гриля в тому, що він може працювати незалежно від електромережі.

Важливо звертати увагу на такі параметри гриля:

Місткість. Залежно від розташування точки і її прохідності, слід розрахувати приблизну кількість сировини, яка буде використовуватися для приготування. Купити різні моделі з місткістю від 6 до 90 кг.

Кількість шампур. Від кількості асортименту торгової точки з приготування шаурми, необхідно підібрати необхідну кількість шампур. Якщо плануєте використовувати один вид м'яса, то достатньо одного шампура, якщо в планах реалізувати різноманітне меню, наприклад: курка і свинина, то необхідно використовувати 2 шампура.

Апарат для шаурми газовий Remta D13 LPG - відмінний вибір для підсмажування м'яса на шаурму. Апарат оснащений 4 пальниками, які можна регулювати окремо. Володіє автоматичною системою відключення газу. Місткість - до 50 кг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Апарат для шаурми газовий Remta D13 LPG

Для закріплення результату приготування потрібно підрум'янити готовий "конверт" з допомогою гриля.

Для приготування шаурми ідеально підійде контактний гриль Hendi 263501 

Контактний гриль Нendi 263501 - здійснює нагрів зверху та знизу одночасно, забезпечуючи швидку і ефективну просмажування.

За допомогою цього гриля можна не тільки підрум'янити шаурму, а й значно урізноманітнити меню фаст-фуд закладу. На грилі можна обсмажити м'ясо, овочі, приготувати різноманітні сендвічі, млинці, омлети і навіть яєчню.

Рифлена робоча частина виготовлена з чавуну. Гриль оснащений відсіком для збирання жиру при приготуванні.

Холодильне обладнання. Не менш важливим є вибір холодильного обладнання для зберігання овочів, соусів та інших інгредієнтів. Важливо пам'ятати, що зберігати сире м'ясо і овочі в одній камері заборонено, тому потрібно подбати про придбання двох холодильних пристроїв або одному, але двокамерному.

Як правило, торгові точки з приготування шаурми малогабаритні і не дозволяю вміщати громіздке великорозмірним обладнання. Вірним рішенням буде купити холодильний стіл.

Холодильний стіл – це універсальний варіант для малогабаритних приміщень, так як поєднує в собі і холодильне пристрій, і стільницю (робочу поверхню), що є дуже практичним обладнанням на професійній кухні.

Стіл-саладетта Tefcold SA920-I - має робочу поверхню на якій можна з легкістю шинкувати і нарізати інгредієнти для приготування шаурми, так само стіл оснащений відкритим верхом, обладнаним для зберігання, підтримання в необхідному температурному режимі інгредієнтів, різноманітних салатів.

Стіл має регульовані ніжки, ніж спрощує переміщення конструкції в приміщення.

Стіл-саладетта Tefcold SA920-I

Крім основного обладнання на кухні варто звернути увагу на другорядне, але важливе устаткування і допоміжний інвентар.

Важливо оснастити приміщення полицями для зберігання необхідних предметів, інвентарю.

Фундаментом підтримки гігієни на професійній кухні є рукомийник.

Рукомийник – важливий елемент збереження санітарних норм, підтримання чистоти на робочому місці.

Підлоговий рукомийник РМП Еталон Ефес має полімерне покриття, а також оснащений зручною полицею для інвентарю.

 

 

Перелік основного обладнання для втілення бізнес-ідеї "Шаурма":

Найменування Обладнання
1 Апарат для шаурми газовий Remta D13 LPG
2 Контактний гриль Нendi 263501
3 Холодильний стіл-саладетта Tefcold SA920-I
4 Рукомийник РМП Еталон Ефес
5 Настінна полиця cns bartscher 603006

Купити необхідне обладнання для здійснення бізнес-ідеї відкриття торгової точки з приготування шаурми можете зробивши замовлення на нашому сайті або зателефонувавши. Ми з радістю відповімо на ваші питання і допоможемо визначитися з вибором.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner