7 переваг інверторних кондиціонерів
Нижче наведені основні переваги інверторних кондиціонерів при порівнянні зі звичайними не інверторними системами. Ці переваги можуть бути хорошими аргументами на користь покупки інверторного кондиціонера роздрібним покупцем.
1. Швидкий вихід на заданий температурний режим (приблизно в 2 рази швидше, ніж не інверторна модель).
2. Можливість більш точного підтримання заданої температури (коливання температури становить ± 0,5 0С від встановленої у інверторного кондиціонера проти ± 2 0С у звичайного).
3. Гранично тиха робота внутрішнього та зовнішнього блоку (рівень шуму внутрішнього блоку інверторного кондиціонера може досягати 20 дБ, що істотно нижче рівня шепоту – 25-30 дБ).
4. Робота при низьких негативних температурах (якщо звичайний кондиціонер здатний обігрівати максимум при -5-7 0С, то інверторний кондиціонер здатний працювати при температурі 15-25 0С).
5. Більш тривалий термін експлуатації компресора кондиціонера (до 15 років у інверторного кондиціонера, проти 6-8лет у звичайного).
6. Менше споживання електроенергії (можливість економії електроенергії до 70 % при роботі інверторного кондиціонера у порівнянні зі звичайним).
7. Більш низька навантаження на електричну мережу (відсутність великих стартових струмів при включенні компресора знижує навантаження на електричну мережу, а високий коефіцієнт потужності і відсутність реактивних складових споживаного струму при роботі компресора знижує нагрів проводів силовій мережі).
Інші статті
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі