Продавець Сервіс-Корал, ТОВ ★★★★★ розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
519 відгуків
+380 (50) 487-16-10
+380 (50) 450-11-05
Інтернет-магазин торгового та кухонного обладнання
Кошик

Фаршемішалки М'ясопереробне обладнання

Обладнання для м'ясного виробництва потрібно вибирати грунтуючись на специфіку виробництва і відповідність
санітарно-гігієнічних норм СЕС Моз та України. М'ясопереробне обладнання - це обладнання,
яке є запорукою ефективності і безперебійності підприємства. Виробники Sirman,Fimar, Frosty, країна виробник Італія, Китай, Німеччина.
Перед покупкою професійної фаршемішалки потрібно визначиться з обсягом, потужністю, з якого матеріалу виготовлено обладнання.
Купити фаршозмішувач можна на нашому сайті ми пропонуємо високоякісне обладнання різної потужності і обсягу.
Пропонуємо сервісне обслуговування. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати потрібне обладнання Вашому підприємству.
Телефонуйте 0672331602 і 0504501105 або замовляйте на нашому сайті. Доставка по всій Україні.
 

 

Оборудование для мясного производства   нужно выбирать основываясь  на специфику производства и соответствие
санитарно-гигиенических норм Минздрава  и СЭС Украины.  Мясоперерабатывающее оборудование - это оборудование, 
которое является залогом эффективности и бесперебойности  предприятия. На предприятия мясной промышленности
мясо поступает  тушами, полутушами и большими кусками.  Его  охлаждают или замораживают. первичная подготовка
- удаление загрязненных участков, от клейма, обмывка и обсушка. Затем переходят к разделке. Обвалка  мяса -
это отделение мяса от кости с помощью специальных пил и ножей. Используя полученные куски порционно нарезают 
и используя оборудование для мясопереработки перерабатывают на фарш. В приготовлении различных блюд из фарша поможет фаршемешалка.
Фаршемешалки бывают: вакуумные , где получается плотная структура фарша, нет контакта с воздухом, рекомендуется
 для приготовления колбас; и открытые - продукт контактирует с  воздухом. Фаршемешалки состоят из: - механизма
 для перемешивания и получения качественного фарша; - дежи, емкость, в которой происходит  смешение ингредиентов, соединяется 
 с механизмом смешивания; - крышка, что закрывает емкость для замеса. Элементы для перемешивания бывают :
-лопастные,- шнековые; - спиральные;  Z-образные. 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner