Технологія "Sous Vide". Тренд сучасної кулінарії
Терміном "Sous Vide" позначають приготування страв у вакуумі.Ця технологія передбачає приміщення попердньо вакуумованих продуктів у водяну баню. При цьому важливо зазначити, що страва готується при певній температурі, яка постійно підтримує. Процес приготування за допомогою сювид займає більше часу, так як температура приготування нижче, що дозволяє приготувати їжу не руйнуючи її структуру, що, у свою чергу, зберігає природний смак продуктів.
При використанні методу сювид вода передає своє тепло до продукту набагато швидше, продукти піддаються більш м'якою обробці і готуються саме при тій температурі, яка необхідна. Їжу при такому способі приготування неможливо зіпсувати , час приготування не буде вирішальним фактором. Якщо конкретизувати фактори які можна віднести до переваг приготування сувид, то слід відзначити, що приготування у вакуумному пакеті має наступні премущества:
Основні переваги приготування у вакуумі
-
Сювид суттєво зберігає аромат і соковитість продуктів
-
Істотно знижується втрата ваги продукту.
-
Використання обладнання для сювид істотно скорочує эноргопотребление необхідне для приготування страви.
-
Дає можливість приготування декількох блюд одночасно.
Для того що б поповнити меню ресторану стравами приготованими за подібною технологією вам потрібно мати у своєму арсеналі вакуумну машину. і варильне пристрій. Компанія "Сервіс-корал" має широкий асортимент товарів для ресторанного бізнесу. У нас ви знайдете вакуумні машини голландського бренду Henkelman. Вакуматоры Henkelman зарекомендували себе по всьому світу, завдяки традиційно високій якості. і простоту в роботі. Вони мають широкий вибір моделей, а так само аксесуарів які дозволяють цим апаратам для вакуумування бути затребуваними в ресторанах і кафе по всьому світу.
Вакуумний пакувальник працює в тандемі з варильними пристроєм. Варильне пристрій являє собою терморегулюючий підігрівач високої точності. Саме з його допомогою продукт піддається тепловій обробці при діапазоні від+ 65С до +95С. При цьому коливання температури не повинне перевищувати 2С. Що стосується асортименту, то перед тим як купити обладнання для вакуумного приготування страв вам варто ознайомитися з нашим розділом Обладнання для Sous Vide.
Етапи приготування
На первый взгляд может сложиться впечатление что данная технология не имеет смысла если речь идет не о фешенебельном ресторане, однако это обманчиво Цена на оборудование для сювид не так высока, как прибыль которую такой метод может приносить. Сювид обеспечивает стабильно высокое качество приготовления для огромного количества блюд при этом эта технология быстро окупается. Если вы заинтересовались данной технологией вы можете оформить заказ на нашем сайте, или связаться с нами по телефону. Наши менеджеры с удовольствием помогут вам подобрать оборудование для Sous Vide.
- Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камерМодульні стелажі – це сучасне рішення для тимчасового зберігання разнотипной продукції. Широко використовуються в холодильних і морозильних камерах, в складських приміщеннях, на кухнях громадського харчування, на різних підприємствах, в лабораторіях.Модульна система стелажів для холодильних і морозильних камер
- Професійні кухонні ножіПрофесійний кухонний ніж – це основний елемент в руках кухаря на професійній кухні. Які бувають види ножів і чим відрізняються? Читайте в цій статті.Професійні кухонні ножі